Ziua dinaintea zilei

Zi inceputa in mod brutal de sunetul strident al alarmei telefonului, mai agresiv ca oricand, aproape ca aveam nevoie de echipamente de protectie, dar imblanzit partial de vocea mamei care ma anunta suav ca e timpul sa ma trezesc. Din nou, mult prea matinal!

Am pornit catre birou, inveselita si surprinsa ca azi nu va fi “a bad hair day” cum obisnuiesc sa am:P,  animata in plus si de vremea frumoasa de afara care anunta o zi mirifica. Si asa a fost…Cu cat treceau orele, cu atat mai bine si mai linistita eram…dar cu multa emotie…careia la inceput nu ii gaseam justificarea, nici radacinile.

Acum spre seara mi-am dat seama ca am raspunsul: e emotia altui inceput care imi doresc sa devina parte intrinseca a vietii mele pentru o lunga perioada de acum incolo, e emotia constientizarii ca exista oameni cu adevarat importanti in viata mea si ziua de ieri mi-a demonstrat din plin acest lucru (Irina >:D<), dar si fiorul starnit de simtamantul profund ca primesti lucruri unice, daruite din suflet de oameni care conteaza.

Sunt pregatita pentru maine si sper ca totul sa fie peste asteptari!

Un comentariu: